Ready Made Curtains

Jævnlig rengøring

Generelt gælder det, at gardiner med normalt brug bør vaskes én gang årligt og hyppigere ved ekstremt brug. Alle gardinstoffer fra Kvadrat og Kinnasand leveres med vedligeholdelsesmærker. For at reducere risikoen for allergi- og overfølsomhedsproblemer, anbefales det at der anvendes vaske- og skyllemidler der hverken indeholder optisk hvidt, parfume eller farvestoffer. Vi anbefaler brug af mild sæbe uden optisk blegemiddel til alle varer, der kan vaskes i henhold til plejevejledningen. Tag venligst højde for mulig krympning på mellem 1 og 3 %. Disse råd er alene anbefalinger. For yderligere råd og vejledning, anbefaler vi at man kontakter firmaet CarpetCare (www.carpetcare.dk) der også er behjælpelig med at udarbejde en vedligeholdelsesplan, der sikrer at gardinstofferne vedligeholdes korrekt og at der derfor samtidig opnåes et godt indeklima og maksimal levetid på gardinerne.

Ready Made Curtain – Ophæng

Rengør med en tør eller opvredet klud. Brug kun rent vand. Træ er et naturmateriale og mindre afvigelser i farve og struktur kan forekomme i vægophæng.

Ready Made Curtain – Reb

Rengør med en tør eller opvredet klud. Brug kun rent vand.

Ready Made Curtain – Clips

Rengør med en tør eller opvredet klud. Brug kun rent vand.

Ready Made Curtain – tekstiler

Ace: Finvask ved 40°C, halv vaskefylde. Laveste centrifugering. Strygning ved middel temperatur. Krymp ca 2 %. Frozen: Kan rengøres med kemisk rens eller ved forsigtig støvsugning. Det er ikke muligt at vaske tekstilet. Pletfjerning bør undgås da dette kan få luven til at rejse sig, hvilket vil kunne ses som mørkere plamager. Er strygning nødvendigt, skal damp undgås. Brug af damp kan få luven til at rejse sig, hvilket vil kunne ses som mørkere plamager. Anvend ikke højere end middel temperatur ved strygning. Uld er et naturligt materiale og kan, afhængig af rummets temperatur og fugtighed, strække sig efter det er hængt op. Dette kan korrigeres ved atter at afkorte gardinet til den ønskede længde. Bemærk venligst: På grund af væveprocessen kan der forekomme mindre afvigelser i bredden af tekstilet. Fremmede fibre kan forekomme i det hvide uldtekstil. Dette indikerer på ingen måde en forringelse af kvaliteten, men understreger blot materialets naturlige karakter. Haze: Finvask ved 40°C, halv vaskefylde. Laveste centrifugering. Strygning ved middel temperatur. Krymp ca 1 %. Washi 2: Rengør med en tør eller opvredet klud. Brug kun rent vand. Tåler ikke kemisk rens og maskinvask. Forsigtig strygning er mulig, hvis det sker ved laveste temperatur og uden brug af damp. Grundet tekstilets design kræver strygning stor forsigtighed og tålmodighed. Strygning ved middel eller høj temperatur eller med damp vil ødelægge tekstilets overflade.

Clouds
Regelmæssig støvsugning. Støv kan også fjernes med en blød børste. Pletter bør fjernes øjeblikkeligt. De fleste typer pletter kan fjernes ved at duppe forsigtigt på pletten med en ren, fnugfri klud eller svamp, opvredet i varmt vand. Ikke-fedtholdige pletter fjernes ved at duppe forsigtigt med en fnugfri klud eller svamp, der er hårdt opvredet i varmt vand. Skjolder kan undgås ved at duppe forsigtigt i cirkelbevægelser mod midten af pletten med en ren, fnugfri klud. Fedtpletter fjernes ved at duppe forsigtigt med et rengørings- eller opløsningsmiddel. Vi anbefaler altid, at pletfjerningsmidler først afprøves på et ikke synligt sted for at se, om det påvirker tekstilet. Advarsel – Undgå at gnubbe på materialet, da det kan ødelægge tekstilets luv. Advarsel – Vær forsigtig med brugen af opløsningsmidler på Clouds, da disse kan opløse skummet i produktet. Disse renseanvisninger er en vejledning til pleje af produktet, og udgør ikke en garanti.

 

Puder
Regelmæssig støvsugning. Støv kan også fjernes med en blød børste. Pletter bør fjernes øjeblikkeligt. De fleste typer pletter kan fjernes ved at duppe forsigtigt på pletten med en ren, fnugfri klud eller svamp, opvredet i varmt vand. Ikke-fedtholdige pletter fjernes ved at duppe forsigtigt med en fnugfri klud eller svamp, der er hårdt opvredet i varmt vand. Skjolder kan undgås ved at duppe forsigtigt i cirkelbevægelser mod midten af pletten med en ren, fnugfri klud. Fedtpletter fjernes ved at duppe forsigtigt med et rengørings- eller opløsningsmiddel. Vi anbefaler altid, at pletfjerningsmidler først afprøves på et ikke synligt sted for at se, om det påvirker tekstilet. Advarsel – Undgå at gnubbe på materialet, da det kan ødelægge tekstilets luv. 

 

Plaider
Regelmæssig støvsugning. Støv kan også fjernes med en blød børste. Pletter bør fjernes øjeblikkeligt. De fleste typer pletter kan fjernes ved at duppe forsigtigt på pletten med en ren, fnugfri klud eller svamp, opvredet i varmt vand. Ikke-fedtholdige pletter fjernes ved at duppe forsigtigt med en fnugfri klud eller svamp, der er hårdt opvredet i varmt vand. Skjolder kan undgås ved at duppe forsigtigt i cirkelbevægelser mod midten af pletten med en ren, fnugfri klud. Fedtpletter fjernes ved at duppe forsigtigt med et rengørings- eller opløsningsmiddel. Vi anbefaler altid, at pletfjerningsmidler først afprøves på et ikke synligt sted for at se, om det påvirker tekstilet. Advarsel – Undgå at gnubbe på materialet, da det kan ødelægge tekstilets luv. Disse renseanvisninger er en vejledning til pleje af produktet, og udgør ikke en garanti.

 

Tak for din tilmelding!
Danish